Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Snö, snö, snö och åter snö

Av Anneli - 21 februari 2009 19:43

Idag snöar det nåt så otroligt här hos oss i Lysekil. Det har i princip snöat sedan i morse och jag har varit ute och skottat en gång idag och Pelle en gång nu ikväll.


Molly och Lily fick sig en lång promenad i förmiddags där de fick springa fritt nästan hela tiden, så två trötta hundar hade jag med mig hem. Maja hade tagit igen sig medans vi var ute och när jag kom hem var hon ivrig på att få följa med på en egen promenad. Så vi tog oss en timme bara vi två där jag tränat inklallning och kontakt övningar med henne.  Vi gick över en stor sjö där isen har legat i några veckor och med ca 1 dm snö ovanpå så hon fick verkligen jobba.


När vi kom hem hade mina två duktiga tjejer lagat pannbiff med lök och hängt upp tvätten som jag slängt i maskinen innan jag gick iväg. Det var verkligen gott att få middag när man varit ute i flera timmar.


I kväll har jag badat och fönat Maja, så nu är hon så ren och go. Köpte Re-Silk som jag tagit några droppar och lagt i balsamet som gjorde hennes päls väldigt mjuk och fin.


Nu är Pelle och Emma och hämtar pizza som vi skall äta under tiden melodifestivalen är. Frida är på bio och kommer hem senare ikväll.

Ha en trevlig lördags kväll allihop.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards