Direktlänk till inlägg 7 mars 2009

Hinder teknik

Av Anneli - 7 mars 2009 16:51

I morse gick jag upp rätt så tidigt för att vara en lördag och släppte ut hundarna. Hann äta lite frukost och göra iordning mig innan Eva dök upp för att hämta mig så vi kunde åka till Munkedals BK för att vara med på en föreläsning i Hinder teknik med Vappo Alatalo från Finland men numera bosatt i Danmark.


Den var otroligt inspirerande och jag fick ut mycket av de nästan tre timma långa föredraget om hur vi skall träna våra hundar till att hoppa på rätt sätt i agilityn för att minska hundarnas förslitnings skador och förebygga på rätt sätt. Föredraget hölls på engelska men efter en stund så tänkte man inte på att det inte var på svenska. Vappo har varit i USA och tränat för Susanne Garret i tre år och hade mycket att lära oss skandinavier tycker jag.


När jag kom hem så tänkte jag åka till klubben för att träna lite hoppteknik men efter vår promenad i skogen var hundarna så blöta och kalla och ville bara hem. Så vi får se i morgon hur det blir.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards