Direktlänk till inlägg 10 april 2009

Våren är här !!!!!!!!!

Av Anneli - 10 april 2009 14:11


I morse när jag gick upp var det redan 10 grader varmt. Pelle började tidigt i morse och åkte iväg vid kvart över 5. Barnen sov när jag steg upp och drack kaffe och en fralle. Vid 9.30 tiden tog jag hundarna i bilen och for till skogen. Där strosade vi omkring en bra stund och sedan körde vi till klubben och tränade lite lydnad och agility. När jag ställde upp hindren kom Eva med sina russlar så vi tränade agility ihop.


Molly fick börja..... med henne körde jag lite snäva svängar, några studs hopp och sedan fick hon ta div. kombinationer. Innan jag tog in henne i bilen tränade vi på gungan och det gick bra.


Sedan fick Lily komma ut, vilken dag som helst nu kommer nog hennes löp igång. Hon fick också träna samma bana och kombinationer som Molly. Efter det tränade vi också några moment ur ettan såsom fotgående, läggande och inkallningar.


Maja satt i bilen och väntade och sedan tränade vi lite kontakt övningar, sitt och ligg och ligg kvar. Några inkallningar som funkade bra. Sedan fick Maja springa igenom säcken, tunnel och ta två hopp hinder i en följd. Det gjorde hon jätte bra.


När vi var klara och packadt in agility hindren i boden körde Eva och jag till skogen och gick ännu en runda med hundarna. Nu har vi kommit hem och städning står på schemat. I dag är det så underbart väder så bakdörren kan stå öppen och hundarna kan gå in och ut som de vill. Men helst är de ju där jag är så är jag inne så är de också inne.


Ha en trevlig helg allihop. Vi har mycket planerat den kommande veckan.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards