Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Årets andra viltspår

Av Anneli - 16 april 2009 20:32


Ja i kväll har vi gått vårt andra spår för i år. Det var två spännande spår med en hel del klurigheter som hundarna skulle reda ut. Maja fick lite problem med det men hon är ju inte så rutinerad ännu utan valde att lösa det på sitt sätt som inte var det bästa. Men hon hittade sin klöv till slut efter 24 minuter, hade en del problem med viltstörning så idag fick hon ett andra pris.


Molly hade inga problem eller störningar som hon brydde sig om utan i hennes protokoll står det ua: helt igenom. Kritiken löd: Väl genomfört prov, får HP för sin insats.


Det här var vårt första ordinarie spår så på lördag får man veta vart man hamnade. På dessa prov brukar det vara ett 15-20 - talet hundar i alla raser så det skall bli intressant att se vart Molly hamnade. Jag hoppas att jag hinner få veta innan jag åker till Örebro på lördag.


På söndag är det dags för oss att få vara med på cocker klubbens viltspårs mästerskap. Det skall bli spännande men det är en himla väg för oss att åka, jag tror att det blir en sträcka på totalt ca 65 mil. Men spår är ju så himla kul så vad gör man inte. Detta är första gången som vi skall vara med på det här. Förra gången kunde vi inte åka då hade både Molly och Lily kvalificerat sig men annat kom ivägen. Så nu ser vi fram emot söndagen.


I morgon har vi annat att se framemot som jag tycker skall bli intressant. Har tagit ledigt från jobbet från middagen för att hinna med allt.

 
ANNONS
 
Michaela Olsson

Michaela Olsson

18 april 2009 23:46

Grattis till Mollys hp! Det är verkligen inte dåligt! Vi gick oxå ett ordinarie idag och Våga fick 1a pris nr 2 =)
Hoppas det går bra för er i helgen! Ses på tisdag!
Kramar från Nota´s Crew

http://www.freewebs.com/notascrew

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se