Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Agility träning

Av Anneli - 27 april 2009 20:09

I eftermiddag har hundarna och jag haft en jätte kul agility träning. När jag kom hem från jobbet åkte vi direkt till skogen där vi gick en liten rast runda innan vi for till klubben för att träna lite grann.


Lily var den som först fick komma ut. Först körde vi lite slalom, åttor och följsamhet innan hon fick ta tunneln och sedan några hinder som jag ställt upp i olika vinklar. Några framför byten och bakom byten innan hon fick vila en liten stund.


Molly var näste hund ut på plan. Molly fick i princip göra samma sak. Hon har en otrolig speed på banan och tycker att det är så jätte skoj. Men jag tror nästan att hon tycker all typ av träning är kul. Hon är verkligen en jätte roligt hund att jobba med.


Maja som suttit snällt i bilen och väntat på sin tur fick göra några platsläggande, inkallningar, sitt och ligg innan hon också fick gå slalom mellan benen och några åttor. Efter det tog hon tunneln och sedan tunneln och två hopp hinder i sträck.


När alla hade gjort var sitt pass hämtade jag Lily igen så körde vi också lydnads ettan med alla moment. Jag är verkligen nöjd med henne i kväll. Hon gjorde alla moment som hon skulle. Molly tränade jag lite uppställning och ring träning med. I kväll sprang hon verkligen fint men när det är dax för utställning så fasar jag för jag tror inte att hon kommer att vilja springa i ringen eftersom hon rent ut sakt hatar det men i år så måste vi ju göra ett försök iallafall. Så i går kväll anmälde jag både henne och Maja till Vänersborgs utställningen den 7 Juni. Får verkligen hoppas att det inte är så varmt då. Men vis av tidigare utställningar på Resta gård så vet jag att det kan bli hett som i en bastu där.


När vi tränat färdigt åkte vi till skogen igen och gick en timmes promenad i det härliga vädret.


Nu är alla i familjen hemma förutom Pelle så vi skall se på Tv och äta kvälls mat ihop efter barnens fotbolls och dans träning som de precis kommit hem ifrån.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards