Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Avslutning på Majas kurs

Av Anneli - 13 maj 2009 21:40

Det var några dagar sedan jag skrev här igen..... tiden räcker inte till. I helgen har vi haft fullt upp med Emmas konfirmation, handlat, städat, grillat och donat.

Hundarna har fått var sin promenad och flera gemensama under den gångna helgen. Folk här i våra trakter tror nog inte att jag är riktigt klok som är ute och går så mycket.

Några frågar varför jag går med en och en och det kan man ju undra. Men jag tycker att de behöver lite mer egen tid med bara mig för det blir så lätt att de hänger ihop och drar med sig varann på egna äventyr. När jag går med dem själv så tränar vi ju lite på olika saker sammtidigt.


I går hade vi avslutning på Majas allmänlydnads kurs. Vi träffades i skogen och la några person spår åt alla hundarna. Sedan fick de leta upp oss med en annan hunds förare. Maja spårade inte alls utan gick på vind och hittade mig i en farlig fart. Efter spåren satt vi och fikade och pratade hund en timme. Får se vad vi skall hitta på härnäst. Nästa vecka tänkte jag boka några spår, det är ett ordinarie spår i slutet av veckan som jag skall boka in i morgon. Molly skall trimmas hos Tord igen för att bli fin inför Vänersborgs utställningen.


Idag har vi varit ute och gått en promenad med Eva, Wilma och Amy och när hon gick hem fortsatte vi vår promenad och hämtade Siv och Melwin. Nästa vecka skall jag trimma honom.

När vi kom hem fick Lily åka i badet eftersom hon badat i en dypöl ute i skogen och lukade dy hela hon. Siv som gick en 10 meter bakom sa att det riktigt kändes vart Lily gått. Så nu är hon så ren och go.


Till helgen var det meningen att vi skulle till Kungälv och tävla agility men Lily började äntligen löpa en (månad försent enl. mina beräkningar) i söndags så att åka dit för att tävla en klass enbart med Molly det hoppar vi över.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Skapa flashcards