Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Rubrik saknas

Av Anneli - 24 maj 2009 21:00

I morse åkte Molly, Lily och jag tidigt iväg till Borås för att hälsa på hos Tord på Kennel Line Sam, Mollys uppfödare.


Vi var redan där vid 09.40 och fick en kopp kaffe innan Tord och jag lyfte ut trimmbordet på gräsmatten för att trimma Molly i det fina vädret.


Det tog några timmar och Molly blev så liten och så fin. Hon är rätt så grå när all päls försvinner. Lily fick sitta fast i ett träd under tiden och titta på.


När vi var klara med Molly sprang vi lite grann med henne på gräsmatten, Tord ställde upp henne och visade henne lite grann. Tanken är att han skall hjälpa mig lite i ringen i Vänersborg eftersom jag har Maja med mig också och båda går i öppen klassen.


När vi var klara tittade Tord på Lily och sa hur jag skall trimma henne sedan tog han ut världens snyggaste kille...... Lily blev så förälskad och de lekte en stund men jag har ju bestämt mig för att inga valpar skall bli i år då min semester är lag att det inte funkar med valpar men jag blev så himla sugen när jag såg den här gör snygge hanen. Ja vi får se nästa år hur det blir.


När vi kom hem på eftermiddagen tog jag med mig hundarna på en promenad och sedan är det som vanligt, disk, städ och matlagning som också skall göras. Hade ett långt telefonsamtal med min kompis Susanne på kennel Fit for fights. Hon och hennes man kommer att flytta närmare oss så nu kanske vi kan ses lite oftare. Det skall bli kul.


Maja är inne i sitt höglöp nu och äter lite dåligt, hon är mest intresserad av Lily och de fjantar runt här. Snart återgår allt till det vanliga och de blir lite mer tränings sugna igen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards