Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Agility tävling

Av Anneli - 14 juni 2009 21:21

I lördags gick vi upp tidigt och tog oss en promenad innan det var dax att åka till klubben vid 7.30 för att agera funktionär och tävlings detlagare på vår klubb. Det var vår första agility tävling för året som vi arrangerade och över 213 startande förare med hund. Eva hjälpte mig slå upp tältet så hennes två hundar och Molly och Lily kunde campera ihop då Eva och jag skulle vara mestadels ute på banan. Från att ha ösregnat i två dagar slog det till och blev över 24 grader varmt framemot dagen.

Jag hade anmält Molly och Lily i en hoppklass och en öppen klass hopp. Det var inte lätt för dem att ligga och koppla av och sedan bli hämtade för lite uppvärmning och sedan in på banan och köra sina lopp. Molly gjorde en felfri bana men hade tiden emot sig så i första klassen placerade vi oss som 6:a av 14 som kom i mål. Lily hade ett nedslap och lite tids fel och kom på 9:one plats. I öppen hopp fick Molly 5 fel i slalomen för hon sprang en liten bit för långt innan hon backade tillbaka och tog slalomen + att hon hade 2,75 i tidsfel, hon kom på en 8:onde plats. Lily fick också 5 fel i slalomen och 5,21 i tidsfel och hamnade precis bakom sin mamma på 9:onde plats. Mycket bra jobbat av båda mina hundar som följde min handling näst intill perfekt. Tack till Anna på fjället för bilderna.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Skapa flashcards