Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

Varmt, varmt och åter varmt

Av Anneli - 26 juni 2009 10:05

Ett kort på Charlie, Mollys ene son som nu ockås är 4,5 år gammal när han är ute i båten. Tack för kortet fam. Hultqvist.


Här i Lysekil har vi ca 27 grader varmt och hundarn orkar nästan ingenting. Vi går ett flertal kortare promenader varje dag annars så ligger de under sängen eller ute på stenarna och vilar. Det är ingen av oss som orkar träna någonting alls nu.


Men man skall inte klaga för det är ju ett helt perfekt semester väder, ligger på altanen och läser böcker, Pelle och jag har tagit några turer med mc också. Men jag är lite förkylt och hostar lite. I morgon är det bad och fön som gäller för Molly och Maja. Undra hur de skall orka springa omkring i ringen på söndag då vi sett på väder leken att det skall bli nästan 30 grader varmt. Det gäller att ha vatten flaska med och täcka burarna ordentligt. Jag hoppas ju att Molly äntligen skall få sin sista utställnings merit. Jag har garderat mig och också anmält oss till Tvååker.


Nu skall vi ta och gå en sväng och bad med hundarna. Lily älskar ju som sakt att simma och det har hon fått gjort varje dag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Skapa flashcards