Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Valptitt och häst besök ...

Av Anneli - 13 juli 2009 22:33

I morse gick jag upp relativt tidigt, väckte Emma som skulle åka bussen till Göteborg. Frida hade redan gått till sitt jobb och Pelle till sitt. Åt frukost i lugn och ro och tog sedan hundarna på en långpromenad. Gick och tränade lite grann med var och en och gjorde en platsläggning ihop. Det gick bra. Lily är den som man kan lägga först och sedan Molly och sist Maja. Hon är int lika säker ännu och vet nog inte riktigt vad som förväntas av henne. De andra två ligger som ljus och väntar in näst kommando.


När vi kom hem hade Frida tagit med sig två jätte goda macker hem från jobbet så vi drack the och åt dem innan jag tog bilen och körde till Frida på Kennel Perchwater och hälsade på henne, Micke, Maja, Mathilda och alla fina hundar. Jag ville gärna titta på Polly och Julius valpar eftersom jag nästan var med och gjorde dem för 12 veckor sedan. Frida var ju så snäll och lät mig vara med på deras parning. Valparna var gudomligt söta och klart man fastnade för två, tre, fyra stycken som gärna fått följa med hem. Även Olivias och Billys valpar var bara hur fina som helst. Två helt underbara valpkullar. Efter 4! timmars fika och prat efter att också ha hälsat på alla övriga fina hundar körde jag till hästen som nu verkligen är på bättrings väg. När jag kom fram sprang han runt i hagen och jagade tjuren och några kossor. Det var verkligen roligt att se att han mår så mycket bättre nu.


han har en gräsreducerings mask på sig. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se