Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Agility tävling i Stenungsund...

Av Anneli - 15 augusti 2009 18:40

I dag har vi varit i Stenungsund för att tävla officiell agility tävling. Frida följde med som hundpassare och kamera skötare. Det var riktigt roligt för det är inte ofta hon har tid att hänga med mamma ut på hundaktiviteter.


När vi kom fram så hade small hundarna inte avslutat sin tävling ännu så det blev en halvtimmes försening. Men vi satte upp tältet och köpte macker, tog det lugnt och fick besök av Patrik, Elin, Ava och deras hundar. Sedan dök också Carolina med fästman och deras Smilla upp och camperade ihop med oss när det började regna. Smilla är halvsyster till vår Lily, de har samma pappa.


Jag hade bara anmält både Molly och Lily till hoppklasserna, egentligen behövs en klass till för att de skall komma igång. Så vi får nog börja träna gungan igen. Molly var den som fick börja, hon var väldigt trög de två första hindren, så som hon var i Bollebygd, men genom tunneln kom hon i farlig fart och sedan gick allt helt perfekt fram till slalomen där hon gick ur en pinne och jag visste inte vilken pinne det var och startade om slalomen med 5 fel som följd och fick även då tids fel. Men vad nöjd jag var över vårt lopp.


Sedan fick vi vänta lite grann för det var många starter i vår klass men sedan kom Lily ut. Hon har ju varit lite seg i starten hon också så den här gången så fick hon stå upp innan första hindret och så startade vi sammtidigt. Det gick bättre så hon for fram väldigt bra och tog alla hinder som hon skulle. Tyvärr gick hon också lite för långt i slalomen så hon fick backade tillbaka en pinne så där fick vi också 5 fel. Men så roligt det var med henne. Lily gillar ju inte att hoppa i regn så det blev en överraskning att hon inte brydde sig den här gången. Ja det var en lyckad tävling.


Tack till trevliga tältbesökare under dagen och till min goa Frida som hängde med. När vi körde hem fick Frida övnings köra hela vägen till Uddevalla. På torp stannade vi till och köpte tre par byxor till Frida som hon ville ha inför skolstarten. Sedan tog vi såklart en sväng till Mcdonalds innan vi körde hem.


Grattis till mina klubbkamrater som plockade hem inte mindre än tre pinnar i small klasserna.


Nu skall hundarna och jag gå ut på en kvälls runda sedan är det kvällsmat och en lugnt hemma kväll.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Skapa flashcards