Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Lite agility och simmning ...

Av Anneli - 15 september 2009 21:54

I eftermiddag tog jag hundarna i bilen och körde till brukshundkubben. Tog fram 5 hopp hinder, däcket och tunneln. Lily fick börja med lite uppvärmning och sedan tog vi och hoppade några hinder. Jag satte upp hindren på en rad så att hon fick hoppa slalom mellan alla hindren och det gjorde hon bra.

Sedan fick Molly komma ut och göra likadant. Hon var snabb som bara den och tyckte verkligen det var kul. Får hoppas att hundarna tycker det är lika kul på lördag då vi skall åka på vår sista agility tävling för året. Den här gången skall min mamma följa med och titta lite grann. Det blir skoj.

Maja fick komma ut som siste hund på plan och gå slalom, hoppa däcket, springa igenom tunneln och ta två hopp hinder i sträck. Hon fick även gå på balansen.


När vi tränat en 45 minuter plockade jag bort och så körde vi till skogen. Vi gick till ett ställe som vi nästan aldrig är på eftersom det är så mycket sommargäster där och de är inte så pigga på att man släpper hundarna i berget. Men idag så var det ínte en själ där så hundarna sprang runt och jagade varann sedan tog sig Lily en simm tur i havet och Molly var inte sen att hänga på men när vattet går henne till magen så stannar hon. Maja höll sig lite mer på land men var ändå i en liten stund. När de var dyblöta alla tre så hittade de ett ställe med en massa torkad tång som låg uppspolad på stranden som de bara måste rulla sig i. ....


Nu ikväll har Lily fått bada i rent vatten och blivit både badad och fönad, lite trimmad och klippt och nu är hon bara så go som en ren, glad cocker kan vara.


Nu är det dax för dusch även för mig och sedan är det godnatt för idag.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards