Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Träning

Av Anneli - 28 oktober 2009 21:27

I eftermiddag efter en lång arbets dag tog jag med mig Molly och Lily och gick en sväng till brukshundklubben. vi var där i ca en timme och tränade lite lydnad och tog några agility hinder. Herregud vad Molly tyckte att det var kul med agility. Hon riktigt pep och skällde på samma gång när hon sprang genom slalomen.

Lily fick först ta och göra momenten i lydnads ettan och vilken kontakt.... det var otroligt skoj att träna henne idag. Linförighet, läggande, inkallning, ställande och hopp över hinder, allt satt perfekt. När vi kört några slalom övningar och åttor fick även hon ta några hinder och slalomen. Det kändes riktigt riktigt kul. Nästan så att vi ev. åker till Kungälv den 28/11 och är med på deras agility tävling.


Vi har ju legat lite lågt med träning det sista och tagit igen oss lite grann. Efter att ha tävlat och tränat sedan mars månad så behöver vi ta igenom oss så här på hösten och ladda batteriet igen.


När vi kom hem så tog jag med mig Maja och gick till stan och kollade i skyltfönstren lite grann. Skulle vart in på Zoo affären och betalat min hundmat som min snälla pappa ställde upp och hämtade för mig igår när det körde ihop sig. Men det kom jag på när jag gått förbi. Det är himla bra när man bor i en liten stad och känner många. Bara för min pappa att skriva upp mina säckar på mig och de vet precis vem som är där och handlar, de till och med kände igen pappa för att vi är så lika.


Idag har en verklig vän till mig hjälp mig att fixa iording min nya hemsida. Den kommer snart att komma ut, bara jag får klart för mig hur jag skall bygga vidare på den. En stor jätte kram till Angelica för all hjälp och för att du verkligen ställd upp och hjälpt mig med detta. Du är guld värd.


Nu skall jag gå och hjälpa min äldsta dotter Frida att färga håret, förbereda inför morgon dagen och äta lite kvällsmat. På fredag har jag tagit ledigt från jobbet för barnen har lov så då blir det en tur till Trollhättan om jag inte är helt fel ute.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Ovido - Quiz & Flashcards