Direktlänk till inlägg 2 november 2009

Hänt sedan sist.....

Av Anneli - 2 november 2009 17:14

Ja.. det är inte mycket på hundträningsfronten inte.....


Hundarna och jag går våra vardagliga promenader ihop med Siv och Melwin, tränar lite på campingen som vi går in på när vi går förbi när vi går den rundan på kvällaren. Snart kan vi inte träna där mer eftersom det är så mörkt och inga lampor finns där på campingen heller.  Pannlampan är på under promenaderna och reflexvästar.


Snälla Angelica Mansfield har hjälpt mig att göra om min hemsida så det har hon och jag tragglat med i några veckor nu. Stackars Angelica har fått stå ut med 1000 frågor och många mail men nu tror jag att jag förstått hur jag själv skall uppdatera och lägga i olika mappar. Jag har inte jobbat på det sättet med hemsidor förut så det är nåt nytt. Sedan har vi inte samma programm att jobba i heller så det ställer till det lite grann. Men nu tror jag att jag börjar få grepp om hur jag skall göra.


I går var jag en sväng till brukshundklubben och tränade med några stycken andra LBK:are. Vi körde en liten bana med mängder av svårigheter. Lily var den av mina hundar som klarade sig jätte bra igenom. Molly vill ju gärna hålla sig på en sida om mig sedan lydnads tiden så hon kommer över på vänster sida mer än hon skall, men hennes slalom är super bra och jag var nöjd med mina hundar. På lördag har vi en tävling som kallas utmaningen, olika klubbar från olika distrikt kämpar om att vinna en lagtävling och den klubb som vinner får anordna nästa års tävling. Förra året vann vi så vi får se hur det går den här gången. Jag har anmält både Molly och Lily men det är inte säkert att vi kan vara med eftersom jag ev. kanske får jobba på lördag.


Efter träningen gick jag hem till Siv och Melwin och hämtade dem och så tog vi oss en gemensam promenad hem till oss där vi bestämt oss för att trimma och fixa iordning Melwin. Det var en hel del päls som åkte av där kan jag lova.


Nu är han så fin i några veckor igen. Det är kul att trimma honom för han är så himla snäll, och hans päls växer som ogräs så om man råkar ta för mycket så gör det inget för det växer fort ut igen.


När vi fikat och hundarna umgåtts en stund efter trimmningen så tog jag med mig Maja och så promenerade hon och jag med Siv och Melwin hem.


I veckan som kommer hoppas jag att våra nya möbler till vardags rummet har anlänt till affären och så har även barnen och jag varit iväg och köpt nya tapeter till några rum. Det är några år sedan som vi tapeserade så vi har en del projekt i höst.


 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards