Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Ingen agility tävling.

Av Anneli - 9 november 2009 20:16  

Här sitter Maja, Molly, Lily och Melwin


Det blev ingen agility tävling för oss i helgen. Jag åkte istället till jobbet kvart över 5 på morgonen och jobbade fram till kl. var 15.00 Det var rätt så kul faktiskt och vi fick gjort en massa. Men det är klart att tävla hade också vart kul men nu blev det inte så. Det får bli en annan gång istället.

Nu har jag inte anmält oss till fler tävlingar i år utan vi kommer att ta det lugnt framöver och lägga vikten på Majas första valpkull som jag planerar att ha nästa år. Först måste jag prata med min chef på jobbet så att jag kan få ledigt innan jag går vidare med mina planer.


Annars så är det promenader som gäller för hundarna och mig på eftermiddagarna. Siv, Melwin, hundarna och jag går långa promenader i mörkret. Det är en ganska trist tid som ligger framför oss men om en månad el. två så ljusnar det ju och då blir inte kvällarna så långa som de är nu.


Annars så har Lily fått ihop 14,68 poäng på årets lydnads cocker och ligger fn. på 14:onde plats. Vet att det står på cocker klubbens hemsida att hon fått ihop 7,82 men tror att det är lite fel eftersom jag fått ett mail där hennes riktiga poäng står. 7,82 fick hon efter en tävling men vi har startat två gånger i år och fler lär det nog inte bli.


Igår förmiddag åkte hundarna och jag till skogen och tränade lite apportering. Molly fick en sökruta som jag la 3 dummys i som hon hämtade in bra. Sedan lite sitt och ligg på en meters avstånd, några inkallningar och lite stadga träning.


Lily tränade jag fot gående, inkallning och lite klicker med. Hon fick även hoppa genom mina armar, gå slalom och gå i en 8 mellan mina ben.


Maja fick hämta några dummis och ligga plats, sedan fick hundarna springa av sig en stund. Maja som gärna vill springa och leka med de andra fick till slut ge upp och gav sig iväg för att nosa efter harar på ängen. Varken Molly el. Lily var intresserade av att jaga rund med henne när matte går iväg utan de hängde på mig istället.


På kvällen så tog Frida med sig Maja på en jogging runda så jag kunde ta Molly och Lily på en promenad genom stan. Annars så händer det inte så mycket just nu. Den här veckan blir det mycket jobb då vi skall inventera och jobba lite längre på kvällarna. Får se till helgen om vi skall jobba över igen.


Nu är det dax för dusch och snart säng dax


Ha en bra kväll.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Blancocks med Blogkeen
Följ Kennel Blancocks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se