Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Lördag kväll

Av Anneli - 14 november 2009 19:11

Nu är det redan lördag kväll och min sista lediga dag. Imorgon skall vi in och jobba över igen så som vi gjorde förra helgen så det blir riktigt korta helger numera. Men snart är det ju jul och då behövs det lite extra i kassan så det är ju ett ypperligt tillfälle att vi kan göra så här.


Hundarna mår bra och idag så gick jag en promenad med varje hund på förmiddagen, körde Emma till en kompis, lagade middag till familjen och sedan tog Frida med sig Maja på en jogging tur och jag tog med mig Molly och Lily på en långpromenad. Tränade lite lydnad med dem på en parkerings plats och körde växel vis inkallningar. Det gick riktigt bra förutom att Molly trodde att jag kallade på henne en gång och kom springande. Sedan har de gått lösa under hela promenaden och det känns bra att de håller sig intill mig när vi är ute och går.


Ikväll har jag badat och fönat Maja så nu är hon ren och go och har gått och lagt sig i sängen. Frida med kompis har lagat pizza som vi skall äta nu, lägga lite tvätt innan det är dax att gå och lägga sig för att gå upp tidigt imorgon bitti för att köra till jobbet.


Nästa vecka har Pelle ledig vecka då kanske vi kan få upp våra nya tapeter som barnen och jag var iväg och köpte för ett tag sedan. Våra möbler som jag beställt lär dröja ett tag till eftersom de blivit försenade.


Nu är pizzan klar.


Ha en trevlig kväll.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se