Direktlänk till inlägg 22 november 2009

Lite träning

Av Anneli - 22 november 2009 18:34

I morse gick vi upp vid halv tio. Det är först helgen på länge som jag kan ligga såpass länge. Åt frukos ihop med familjen och såg lite på nyhetsmorgon. Sedan tog Maja och jag oss en promenad till stan. När vi kom hem så fick Molly och Lily följa med på en promenad till brukshundkubben. Där har vi tränat både lydnad och agility.


Molly fick börja med att köra ettans lydnads klass moment. Fast det ösregnade så gick det jätte bra. Hon som har haft svårt för momenten "stanna" gjorde det suveränt idag. Kanske berodde det på att det regnade........ När vi gjordt klart mementen i ettan tog jag fram två hopp hinder och slalomen. Vi körde slalom mellan hopphindren så att hon hoppade i en åtta. Många framför byten blev det. Sedan fick hon ligga plats när jag tränade med Lily.

Lily fick också alla moment i ettan. Hon gillar ju inte att träna när det regnar så läggandet under gång fick jag ge ett starkt dk. på.  Jag är ju väldigt medveten att hon inte gillar att jobba i regn och nu fullkommligt ösregnade det. Sedan fick hon också köra slalom mellan hindren och hoppa i en åtta.


När vi var klara la jag dem plats bredvid varann och tog in hindren i boden igen. Sedan tog vi oss en lång promenad hemåt fast vi gick genom skogen också så att det tog lite längre tid.


Hela dagen har här ösregnat och först nu ikväll har vi varit ute en sväng igen. Ätit kvällsmat har vi gjort allihop och snart är det ny vecka och nya aktiviteter.


Veckan som kommer skall vi åka till veterinären och ta bort några ålders vårtor på Molly som hon fått. En sitter lite illa alldeles vid ögat så den vill jag ha bort.


Hoppas också att våra möbler har kommit och så skall vi på konferans med jobbet. Inget övertids arbete är inplanerad den närmaste tiden. Vår stora tjej Frida skall också iväg till egypten en vecka. Det känns lite svårt att släppa iväg henne så långt bort men så här är det väl när barnen börjar bli stora.


Får också se om jag hinner iväg och kolla på ny dator den här veckan. Nu sitter jag vid en av barnens datorer och jag blir nog inte riktigt vän med lap top. känner mig väl lite gammal modig men det får nog bli en stationär dator till mig.


Nu skall jag se på TV med resten av familjen, läsa läxor med Emma och ev. borsta igenom Mollys päls.


Igår var vi ute ett glatt gäng med tjejer från gammla stall tiden. Det var verkligen en lyckad kväll och så roligt att träffa alla stall tjejer igen. Det blir ju inte så ofta nu för tiden. Det är inte många av oss som har hästar kvar utan de flesta har gått över till hundar istället. Tack till Marianne som drog igång årets stall fest.


Ha nu en trevlig kväll allihop

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 7 mars 2016 21:23


I kväll har vi haft avslutning på vår NW kurs och det sista vi fick göra var att avlägga ett doftprov. Tycker att Irma fixade det fin :)   ...

Av Anneli - 5 mars 2016 18:45


  Irma och syster Tassa har träffat lektant Chillie, världens snällaste golden :) ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards